Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Fasole Verde cu Pesmet și Smîntînă
FASOLE VERDE CU PESMET ȘI SMÎNTÎNĂ
( 3 porții x 100 g )
Ingrediente
- Fasole verde 300 g
- unt 25 g
- sare 2 - 3 g
- pesmet rumenit 20 g
- smîntînă 30 g
Mod de preparare
Fasolea se fierbe în apă cu sare.
Se strecoară, se așază pe o farfurie și se
presară cu pesmet rumenit în unt.
Se servește caldă, punînd deasupra smîntînă.
În loc de smîntînă, se poate pune sos de roșii.
Fasole Verde cu Pesmet și Smîntînă
FASOLE VERDE CU PESMET ȘI SMÎNTÎNĂ
( 3 porții x 100 g )
Ingrediente
- Fasole verde 300 g
- unt 25 g
- sare 2 - 3 g
- pesmet rumenit 20 g
- smîntînă 30 g
Mod de preparare
Fasolea se fierbe în apă cu sare.
Se strecoară, se așază pe o farfurie și se
presară cu pesmet rumenit în unt.
Se servește caldă, punînd deasupra smîntînă.
În loc de smîntînă, se poate pune sos de roșii.
Piure de Mazăre
PIURE DE MAZĂRE
( 8 porții x 120 g )
Ingrediente
- Mazăre boabe 700 g
- sare 5 - 6 g
- zahăr 10g
- unt sau margarină 80 g
- lapte 300 ml
Mod de preparare
Mazărea se fierbe în apă ( eventual și cu un vîrf de
cuțit de bicarbonat, timp de 40 - 45 minute.
Se strecoară bine, se pasează într-un vas, printr-o
sită fină.
Pe plită sau la baie de aburi, se amestecă cu untul
sau margarina, laptele, sarea și zahărul.
La copiii între 9 - 12 luni se servește cu pîine.
La copiii peste 1 an se poate servi cu friganele sau
cu crochete de griș.
Piure de Mazăre
PIURE DE MAZĂRE
( 8 porții x 120 g )
Ingrediente
- Mazăre boabe 700 g
- sare 5 - 6 g
- zahăr 10g
- unt sau margarină 80 g
- lapte 300 ml
Mod de preparare
Mazărea se fierbe în apă ( eventual și cu un vîrf de
cuțit de bicarbonat, timp de 40 - 45 minute.
Se strecoară bine, se pasează într-un vas, printr-o
sită fină.
Pe plită sau la baie de aburi, se amestecă cu untul
sau margarina, laptele, sarea și zahărul.
La copiii între 9 - 12 luni se servește cu pîine.
La copiii peste 1 an se poate servi cu friganele sau
cu crochete de griș.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții