Salată Orientală de Vară




SALATĂ ORIENTALĂ DE VARĂ

( 16 porții x 100 g )

Ingrediente

- Cartofi 1 kg
- ceapă verde 50 g
- roșii 400 g
- castraveți 250 g
- ardei grași 200 g
- ulei 100 ml
- oțet 50 ml
- pătrunjel verde 10 g
- 2 ouă
- sare



Mod de preparare

Cartofii, spălați, se fierb în coajă, în apă cu sare.
După ce au fiert, se curăță de coajă, se taie
cubulețe și se pun într-un castron.
Roșiile, ceapa, ardeii grași și castraveții, curățate
și spălate, se taie în rondele și se amestecă cu cartofii.
Se adaugă ulei, oțet și sare.
Salta se amestecă bine și se garnisește cu frunze de
pătrunjel verde și cu felii de ouă, fierte tari.
Se servește după 15 - 20 minute., de la preparare.


Calorii   125/porție




Salată Orientală de Vară




SALATĂ ORIENTALĂ DE VARĂ

( 16 porții x 100 g )

Ingrediente

- Cartofi 1 kg
- ceapă verde 50 g
- roșii 400 g
- castraveți 250 g
- ardei grași 200 g
- ulei 100 ml
- oțet 50 ml
- pătrunjel verde 10 g
- 2 ouă
- sare



Mod de preparare

Cartofii, spălați, se fierb în coajă, în apă cu sare.
După ce au fiert, se curăță de coajă, se taie
cubulețe și se pun într-un castron.
Roșiile, ceapa, ardeii grași și castraveții, curățate
și spălate, se taie în rondele și se amestecă cu cartofii.
Se adaugă ulei, oțet și sare.
Salta se amestecă bine și se garnisește cu frunze de
pătrunjel verde și cu felii de ouă, fierte tari.
Se servește după 15 - 20 minute., de la preparare.


Calorii   125/porție




Salată de Cartofi cu Maioneză




SALATĂ DE CARTOFI CU MAIONEZĂ

( 6 porții x 100 g )

Ingrediente

- Cartofi 500 g
- maioneză 100 g
- oțet ( apă ) 10 ml
- sare 3 - 4 g
- pătrunjel 5 g
- măsline 60 g



Mod de preparare

Cartofii, spălați, se fierb în coajă, în apă cu sare.
După ce au fiert, se curăță de coajă, se taie în cubulețe
și se pun într-un castron.
Se adaugă maioneza, subțiată cu puțin cu puțin oțet
sau apă și se sărează.
Se amestecă bine și se garnisește cu frunze de pătrunjel
și cu jumătăți de măsline ( dacă avem ).
Se servește după 30 minute de la preparare.


Calorii   100/porție





Salată de Cartofi cu Maioneză




SALATĂ DE CARTOFI CU MAIONEZĂ

( 6 porții x 100 g )

Ingrediente

- Cartofi 500 g
- maioneză 100 g
- oțet ( apă ) 10 ml
- sare 3 - 4 g
- pătrunjel 5 g
- măsline 60 g



Mod de preparare

Cartofii, spălați, se fierb în coajă, în apă cu sare.
După ce au fiert, se curăță de coajă, se taie în cubulețe
și se pun într-un castron.
Se adaugă maioneza, subțiată cu puțin cu puțin oțet
sau apă și se sărează.
Se amestecă bine și se garnisește cu frunze de pătrunjel
și cu jumătăți de măsline ( dacă avem ).
Se servește după 30 minute de la preparare.


Calorii   100/porție





Postare

  ANPC Termeni și Condiții