Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată de Dovlecei cu Smîntînă sau Iaurt
SALATĂ DE DOVLECEI CU SMÎNTÎNĂ SAU IAURT
( 2 porții x 50 g )
Ingrediente
- Dovlecei 120 g
- oțet 5 ml
- mărar 1 - 2 g
- sare 1 - 2 g
- smîntînă sau iaurt 25 g
Mod de preparare
Se curăță dovleceii de coajă, se spală și se
taie felii rotunde.
Se fierb 15 minute, în apă cu sare.
După ce s-au răcit, se toarnă peste ei sosul
de salată, pregătit din oțet, mărar tocat și
smîntînă sau iaurt.
Calorii 35/porție
Salată de Dovlecei cu Smîntînă sau Iaurt
SALATĂ DE DOVLECEI CU SMÎNTÎNĂ SAU IAURT
( 2 porții x 50 g )
Ingrediente
- Dovlecei 120 g
- oțet 5 ml
- mărar 1 - 2 g
- sare 1 - 2 g
- smîntînă sau iaurt 25 g
Mod de preparare
Se curăță dovleceii de coajă, se spală și se
taie felii rotunde.
Se fierb 15 minute, în apă cu sare.
După ce s-au răcit, se toarnă peste ei sosul
de salată, pregătit din oțet, mărar tocat și
smîntînă sau iaurt.
Calorii 35/porție
Salată de Dovlecei
SALATĂ DE DOVLECEI
( 8 porții x 60 g )
Ingrediente
- Dovlecei 500 g
- ulei 20 ml
- oțet 15 ml
- sare 4 - 5 g
- roșii 150 g
- mărar 3 - 4 g
Mod de preparare
Dovleceii, curățați de coajă și spălați, se pun la
fiert în apă cu sare.
După ce au fiert, se taie în felii rotunde, groase de o,5 cm,
se pun într-un castron și se sărează.
Se adaugă uleiul și oțetul și se amestecă bine.
Se garnisește cu mărar tocat și felii rotunde de roșii.
Salata se servește după 15 - 20 minute de la preparare.
Calorii 35/porție
Salată de Dovlecei
SALATĂ DE DOVLECEI
( 8 porții x 60 g )
Ingrediente
- Dovlecei 500 g
- ulei 20 ml
- oțet 15 ml
- sare 4 - 5 g
- roșii 150 g
- mărar 3 - 4 g
Mod de preparare
Dovleceii, curățați de coajă și spălați, se pun la
fiert în apă cu sare.
După ce au fiert, se taie în felii rotunde, groase de o,5 cm,
se pun într-un castron și se sărează.
Se adaugă uleiul și oțetul și se amestecă bine.
Se garnisește cu mărar tocat și felii rotunde de roșii.
Salata se servește după 15 - 20 minute de la preparare.
Calorii 35/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții