Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Crochete de Carne
CROCHETE DE CARNE
Ingrediente
- 500 g carne tocată
- 2 felii de pîine
- 1 ceașcă de lapte dulce
- 2 ouă
- 2 cepe
- verdeață tocată mărunt
- sare
- piper măcinat
- pesmet
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Carnea se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu ouăle
și verdeața tocată mărunt.
Se sărează și se piperează amestecul, se omogenizează și
se fac crochete care se leagă cu pîine înmuiată în lapte
dulce și fărîmițată bine.
Crochetele se dau prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Se întorc des pentru a se rumeni în mod uniferm.
Se servesc calde.
Crochete de Carne
CROCHETE DE CARNE
Ingrediente
- 500 g carne tocată
- 2 felii de pîine
- 1 ceașcă de lapte dulce
- 2 ouă
- 2 cepe
- verdeață tocată mărunt
- sare
- piper măcinat
- pesmet
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Carnea se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu ouăle
și verdeața tocată mărunt.
Se sărează și se piperează amestecul, se omogenizează și
se fac crochete care se leagă cu pîine înmuiată în lapte
dulce și fărîmițată bine.
Crochetele se dau prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Se întorc des pentru a se rumeni în mod uniferm.
Se servesc calde.
Crochete de Cașcaval
CROCHETE DE CAȘCAVAL
Ingrediente
- Cașcaval 200 g
- 1/2 kg cartofi
- 1 ou
- 1 ceașcă de ulei
- 3 linguri de făină
- sare
Mod de preparare
Se spală cartofii cu peria, se pun la fiert în apă rece
și cînd sînt gata se scot și se curăță cît sînt calzi.
Se sfărîmă cu furculița, se adaugă cașcavalul ras și
oul crud, se sărează și se piperează amestecînd ușor.
Se fac crochete care se dau prin făină și se prăjesc în
ulei încins.
Se servesc calde.
Crochete de Cașcaval
CROCHETE DE CAȘCAVAL
Ingrediente
- Cașcaval 200 g
- 1/2 kg cartofi
- 1 ou
- 1 ceașcă de ulei
- 3 linguri de făină
- sare
Mod de preparare
Se spală cartofii cu peria, se pun la fiert în apă rece
și cînd sînt gata se scot și se curăță cît sînt calzi.
Se sfărîmă cu furculița, se adaugă cașcavalul ras și
oul crud, se sărează și se piperează amestecînd ușor.
Se fac crochete care se dau prin făină și se prăjesc în
ulei încins.
Se servesc calde.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții