Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Miș-maș
MIȘ-MAȘ
Ingrediente
- 1 varză acră
- 2 cartofi
- 1 ceașcă de ulei
- 200 g resturi de friptură
Mod de preparare
Varza acră se ține o oră în apă rece, după care se
taie în două și se spală din nou ; se toacă fideluță
și se pune să fiarbă înăbușit cu o ceașcă de ulei.
După o oră se adaugă doi cartofi fierți și tăiați
cuburi mici și resturile de carne prăjită în puțin ulei.
Se amestecă toate, se adaugă puțin cimbru și se
scade mîncarea la cuptor.
Miș-maș
MIȘ-MAȘ
Ingrediente
- 1 varză acră
- 2 cartofi
- 1 ceașcă de ulei
- 200 g resturi de friptură
Mod de preparare
Varza acră se ține o oră în apă rece, după care se
taie în două și se spală din nou ; se toacă fideluță
și se pune să fiarbă înăbușit cu o ceașcă de ulei.
După o oră se adaugă doi cartofi fierți și tăiați
cuburi mici și resturile de carne prăjită în puțin ulei.
Se amestecă toate, se adaugă puțin cimbru și se
scade mîncarea la cuptor.
Varză Acră cu Măsline
VARZĂ ACRĂ CU MĂSLINE
Ingrediente
- 1 varză murată
- 200 g măsline fără sîmburi
- 2 cepe
- boia de ardei iute
- ulei
Mod de preparare
Se spală varza, se taie în două și se toacă fideluță.
Se scurge în mînă înainte de a fi pusă la călit, apoi
se pune într-o cratiță cu o ceașcă de ulei și o ceașcă
de apă.
O dată cu varza se pun și cele două cepe tocate mătunt.
Se fierbe înăbușit o oră, după care se adaugă boia iute
de ardei, se potrivește de sare și se introduce în cuptor
să scadă.
Măslinele se fierb separat, se curăță de sîmburi și se pun
peste varză să fiarbă împreună zece minute înainte de
a servi mîncarea.
Varză Acră cu Măsline
VARZĂ ACRĂ CU MĂSLINE
Ingrediente
- 1 varză murată
- 200 g măsline fără sîmburi
- 2 cepe
- boia de ardei iute
- ulei
Mod de preparare
Se spală varza, se taie în două și se toacă fideluță.
Se scurge în mînă înainte de a fi pusă la călit, apoi
se pune într-o cratiță cu o ceașcă de ulei și o ceașcă
de apă.
O dată cu varza se pun și cele două cepe tocate mătunt.
Se fierbe înăbușit o oră, după care se adaugă boia iute
de ardei, se potrivește de sare și se introduce în cuptor
să scadă.
Măslinele se fierb separat, se curăță de sîmburi și se pun
peste varză să fiarbă împreună zece minute înainte de
a servi mîncarea.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții