Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Miș-maș
MIȘ-MAȘ
Ingrediente
- 1 varză acră
- 2 cartofi
- 1 ceașcă de ulei
- 200 g resturi de friptură
Mod de preparare
Varza acră se ține o oră în apă rece, după care se
taie în două și se spală din nou ; se toacă fideluță
și se pune să fiarbă înăbușit cu o ceașcă de ulei.
După o oră se adaugă doi cartofi fierți și tăiați
cuburi mici și resturile de carne prăjită în puțin ulei.
Se amestecă toate, se adaugă puțin cimbru și se
scade mîncarea la cuptor.
Postare
ANPC Termeni și Condiții