Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Biftec Corsican
BIFTEC CORSICAN
Ingrediente
- 6 felii de mușchi de vacă
- 1 ceașcă de ulei
- 1 lingură de oțet
- sare
- usturoi
- verdeață
Mod de preparare
Se spală carnea, se șterge cu un prosop curat și se taie felii,
se ung cu ulei și puțin muștar, se așază unele peste altele și
se lasă la rece o oră.
Se prăjesc în ulei încins cîte 4 minute pe fiecare parte.
Se scot și se lasă pe o farfurie, la cald.
În uleiul în care s-au prăjit feliile de carne se pune o lingură
de oțet și se amestecă, apoi se adaugă usturoi, după gust, o
lingură de pătrunjel verde tocat fin, se fierbe cîteva minute,
după care se răstoarnă peste biftecuri.
Biftecurile se servesc calde, cu garnitură de legume.
Postare
ANPC Termeni și Condiții