Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Fricățele
FRICĂȚELE
Ingrediente
- 250 g carne de porc
- 250 g carne de vacă
- 1 ou
- 1 lingură de pesmet
- 1 lingură de făină
- 1 ceașcă de lapte
- sare
- piper măcinat
- 1 linguriță de muștar
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Carnea se curăță de pielițe, se spală și se dă prin mașina
de tocat.
Se amestecă într-un vas adînc cu o ceșcuță de lapte, un
ou, o linguriță de muștar și una de pesmet.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi se
omogenizează.
Din amestec se fac biftecuri mari, care se dau prin făină
și se prăjesc în ulei încins cîte cinci minute fiecare parte.
Se scot pe o farfurie mare, se înconjoară cu garnitură de
legume și se servesc fierbinți, cu salată de sezon.
Postare
ANPC Termeni și Condiții