Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Dovlecei Umpluți
DOVLECEI UMPLUȚI
Ingrediente
- 6 - 8 dovlecei mijlocii
- 1/2 kg carne tocată
- 2 cepe
- 1 ou
- 2 roșii mari
- 1 cartof crud
- verdeață tocată
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare
Se curăță dovleceii de partea albă, se spală în apă rece
și se golesc de semințe.
Se lasă să se scurgă.
Carnea se amestecă cu ceapa tocată și cartoful dat pe
răzătoare.
Peste amestec se pun roșiile tăiate felii subțiri, după ce
au fost curățate de pielițe, apoi verdeața tocată oul și
sare după gust.
Se omogenizează amestecul și se piperează după gust,
apoi se umplu dovleceii.
Dovleceii astfel pregătiți se pun într-un vas adînc, se
acoperă cu apă caldă și se fierb la foc potrivit o oră.
În sosul în care a fiert dovleceii se pune sare, iar cînd
mîncarea este aproape gata, se adaugă o lingură de
bulion de roșii.
Mîncarea se scade în cuptor.
Se servește cu smîntînă pe deasupra.
Postare
ANPC Termeni și Condiții