Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Crap la Cuptor cu Sos de Vin
CRAP LA CUPTOR CU SOS DE VIN
Ingrediente
- 1 crap fără cap
- 1 ceașcă de ulei
- 1 pahar vin alb
- sare
- piper boabe
- 1 lămîie
Mod de preparare
Se curăță peștele, se crestează în cîteva locuri pe spate,
se sărează și se lasă să stea o jumătate de oră înainte de
a-l pune în tavă.
Se prepară un sos din : 1 ceașcă de apă caldă, 1 lingură
de bulion, usturoi curățat și tăiat mărunt, vin, sare și piper
boabe sau măcinat.
Peștele se așază într-o formă de sticlă incasabilă, se acoperă
cu sosul pregătit și se introduce în cuptor o oră.
Se servește cald, stropit cu zeamă de lămîie și cu garnitură
de cartofi fierți.
Crap la Cuptor cu Sos de Vin
CRAP LA CUPTOR CU SOS DE VIN
Ingrediente
- 1 crap fără cap
- 1 ceașcă de ulei
- 1 pahar vin alb
- sare
- piper boabe
- 1 lămîie
Mod de preparare
Se curăță peștele, se crestează în cîteva locuri pe spate,
se sărează și se lasă să stea o jumătate de oră înainte de
a-l pune în tavă.
Se prepară un sos din : 1 ceașcă de apă caldă, 1 lingură
de bulion, usturoi curățat și tăiat mărunt, vin, sare și piper
boabe sau măcinat.
Peștele se așază într-o formă de sticlă incasabilă, se acoperă
cu sosul pregătit și se introduce în cuptor o oră.
Se servește cald, stropit cu zeamă de lămîie și cu garnitură
de cartofi fierți.
Crap Prăjit
CRAP PRĂJIT
Ingrediente
- 1 kg de crap
- sare
- usturoi
- 1 ceașcă de ulei
- lămîie
- mălai
Mod de preparare
![]() |
| Crap prăjit |
Se curăță peștele de solzi, se taie felii și se sărează puțin.
Se lasă cu sarea pe el zece minute, după care se trece
prin mălai și se prăjește fiecare felie în ulei încins.
Se întoarce des, pentru ca să se prăjească bine.
Cînd carnea peștelui a devenit tare, se poate consuma.
Se scot feliile de pește pe o farfurie, se stropesc cu
zeama de la lămîie și se acoperă cu mujdei de usturoi.
Peștele se servește cald, cu mămăliguță caldă.
Crap Prăjit
CRAP PRĂJIT
Ingrediente
- 1 kg de crap
- sare
- usturoi
- 1 ceașcă de ulei
- lămîie
- mălai
Mod de preparare
![]() |
| Crap prăjit |
Se curăță peștele de solzi, se taie felii și se sărează puțin.
Se lasă cu sarea pe el zece minute, după care se trece
prin mălai și se prăjește fiecare felie în ulei încins.
Se întoarce des, pentru ca să se prăjească bine.
Cînd carnea peștelui a devenit tare, se poate consuma.
Se scot feliile de pește pe o farfurie, se stropesc cu
zeama de la lămîie și se acoperă cu mujdei de usturoi.
Peștele se servește cald, cu mămăliguță caldă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții
