Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Crap la Cuptor cu Sos de Vin
CRAP LA CUPTOR CU SOS DE VIN
Ingrediente
- 1 crap fără cap
- 1 ceașcă de ulei
- 1 pahar vin alb
- sare
- piper boabe
- 1 lămîie
Mod de preparare
Se curăță peștele, se crestează în cîteva locuri pe spate,
se sărează și se lasă să stea o jumătate de oră înainte de
a-l pune în tavă.
Se prepară un sos din : 1 ceașcă de apă caldă, 1 lingură
de bulion, usturoi curățat și tăiat mărunt, vin, sare și piper
boabe sau măcinat.
Peștele se așază într-o formă de sticlă incasabilă, se acoperă
cu sosul pregătit și se introduce în cuptor o oră.
Se servește cald, stropit cu zeamă de lămîie și cu garnitură
de cartofi fierți.
Postare
ANPC Termeni și Condiții