Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Saramură de Crap
SARAMURĂ DE CRAP
Ingrediente
- 1 crap
- sare
- usturoi
- ardei iute
- 3 linguri de ulei
Mod de preparare
Se curăță peștele, se golește de intestine, se spală
și se crestează pe spate în trei-patru locuri.
Se sărează și se lasă să stea așa o jumătate de oră.
Se pune apoi pe grătar dublu sau pe o tablă groasă,
pe care s-a presărat sare.
Se frige la foc mic, se întoarce de mai multe ori
desprinzînd peștele cu lama unui cuțit ascuțit, care se
introduce sub pește cu multă atenție.
Cînd este fript peștele se pune într-o farfurie adîncă,
se acoperă cu multă apă caldă, în care s-a pus puțin
mujdei de usturoi și un ardei iute întreg.
Saramura se acoperă cu puțin ulei, apoi se servește
cu mămăliguță caldă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții