Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Rasol de Șalău
RASOL DE ȘALĂU
Ingrediente
- 1 kg pește
- 1 ceașcă de ulei
- boabe de piper
- sare
- 1 kg cartofi
- boia dulce
Mod de preparare
Se curăță peștele, se sărează și se lasă să stea o jumătate
de oră.
Cartofi se curăță de coajă, se taie în patru și se spală în
mai multe ape reci, apoi se pun într-o cratiță cu o ceașcă
de ulei, sare, piper boabe și o linguriță de boia dulce de ardei.
Se lasă să fiarbă descoperit pe foc mic, trei sferturi de oră.
Se pune peștele tăiat felii groase de 3 - 4 cm peste cartofi,
se acoperă cratița și se lasă să fiarbă 20 de minute.
Se servește cald, așezat pe un platou mare, peștele fiind
înconjurat cu cartofi și stropit cu sosul în care a fiert.
Postare
ANPC Termeni și Condiții