Dulceață de Coarne



DULCEAȚĂ DE COARNE


Ingrediente

- 1 1/2 kg coarne coapte
- 1 kg zahăr
- vanilie
- 3 pahare apă




 Mod de preparare

Se aleg fructe bine coapte, se curăță de sîmburi
și se pun să fiarbă în sirop de zahăr și apă bine
legat.
Fructele se pun cînd siropul a stat din clocot, apoi
se lasă să stea un sfert de oră și se pun să fiarbă
împreună.
Dulceața se parfumează cu vanilie și se răcește în
vasul în care s-a făcut.
În continuare se procedează ca în rețetele anterioare.




Dulceață de Coarne



DULCEAȚĂ DE COARNE


Ingrediente

- 1 1/2 kg coarne coapte
- 1 kg zahăr
- vanilie
- 3 pahare apă




 Mod de preparare

Se aleg fructe bine coapte, se curăță de sîmburi
și se pun să fiarbă în sirop de zahăr și apă bine
legat.
Fructele se pun cînd siropul a stat din clocot, apoi
se lasă să stea un sfert de oră și se pun să fiarbă
împreună.
Dulceața se parfumează cu vanilie și se răcește în
vasul în care s-a făcut.
În continuare se procedează ca în rețetele anterioare.




Dulceață de Zmeură



DULCEAȚĂ DE ZMEURĂ


Ingrediente

- 1 kg fructe
- 1 kg zahăr
- 1 lămîie





Mod de preparare

Se spală și se curăță zmeura, se așază în
vasul de dulceață și se acoperă cu zeamă
de lămîie.
Se pune fructe zahărul necesar și se lasă
așa 10 ore.
În continuare se procedează ca la dulceața
de căpșune.





Dulceață de Zmeură



DULCEAȚĂ DE ZMEURĂ


Ingrediente

- 1 kg fructe
- 1 kg zahăr
- 1 lămîie





Mod de preparare

Se spală și se curăță zmeura, se așază în
vasul de dulceață și se acoperă cu zeamă
de lămîie.
Se pune fructe zahărul necesar și se lasă
așa 10 ore.
În continuare se procedează ca la dulceața
de căpșune.





Postare

  ANPC Termeni și Condiții