Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cotlete de Mistreț cu Sos
COTLETE DE MISTREȚ CU SOS
Ingrediente
- 6 cotlete marinate
- zarzavat de supă
- 1 lingură de zahăr
- 1 lingură de făină
- sare
- piper
- 1 ceașcă de ulei
- 3 țeline
- 1 lingură de oțet
Mod de preparare
Carnea de mistreț se ține în soluție pentru marinare cel
puțin trei zile.
Cînd se prepară, carnea se șterge, se sărează puțin și se
piperează după gust, apoi se unge cu grăsime.
Cotlete astfel pregătite se prăjesc în ulei fierbinte, se lasă
în cratiță și se acoperă cu o ceașcă de apă caldă.
Se fierb înăbușit pînă cînd carnea devine fragedă.
Cotletele se scot pe o farfurie și se lasă pe marginea plitei.
În uleiul rămas se adaugă o lingură de făină, o lingură de
oțet și o lingură de zahar.
Se fierbe acoperit un sfert de oră, după care sosul fierbinte
se toarnă peste cotlete și peste garnitură de piure de țelină
care înconjoară carnea.
Postare
ANPC Termeni și Condiții