Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Chifle de Brînză
CHIFLE DE BRÎNZĂ
Ingrediente
- 200 g brînză dulce
- 200 g unt
- 200 g făină
- sare
- 1 ou
- 2 linguri marmeladă de caise
- 4 nuci tocate
Mod de preparare
Înmoi untul pe foc moale și-l freci spumă, apoi îl
amesteci cu brînză de vaci.
Pui făina cernută în ploaie, pui sare și frămînți un
aluat tăricel, pe care-l lași la rece un înceas încheiat.
Scoți aluatul, întinzi o foaie groasă de 1 cm, tai cu
cuțitul pătrate și pui prăjiturile să se coacă în cuptor,
în tavă neunsă, la foc potrivit.
Scoți cîns s-au rumenit ușor, lași pe o farfurie și
pregătești umplutura : amesteci marmelada de caise
cu nuci tocate și un praf de vanilie.
Ungi prăjiturile cu marmeladă, pui pe o farfurie și
servești cînd s-au răcit.
Postare
ANPC Termeni și Condiții