Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Evantaie
EVANTAIE
Ingrediente
- 200 g margarină
- 200 g unt
- 80 g de zahăr pudră
- 1 lingură de oțet
- 600 g făină
Mod de preparare
Se procedează întocmai ca la fursecurile anterioare.
Cînd aluatul s-a scos de la rece, după ultima operație,
se întinde o foaie subțire de 1 cm și se taie dreptunghiuri
cu laturi de 6 și 10 cm.
Se pliază bucățile de aluat ca un evantai, se pun pe o
tavă stropită cu apă și se coc la foc iute pînă cînd se
desprind de tavă.
Se servesc pudrate cu zahăr farin.
Se așază pe mai multe platouri, ca să stea departe unele
de altele, să nu se rupă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții