Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cornulețe cu Borș
CORNULEȚE CU BORȘ
Ingrediente
- 1 pachet de margarină
- 7 linguri de borș rece
- 2 linguri de untură
- 400 g făină
- 1 lingură de zahăr tos
- 1 lingură de zahăr pudră
- rahat
- sare
Mod de preparare
Se freacă margarina spumă, se adaugă untura care se
încorporează ușor, se pune un praf de sare și se
adaugă borșul, amestecînd în compoziție fără întrerupere.
Peste crema obținută se adaugă o lingură de zahăr și
făina cernută proaspăt.
Se frămîntă un aluat consistent, care se lasă la rece
două ore.
Se împarte în mai multe părți egale, se lucrează la
rece cornulețele care se umplu cu rahat.
Se așază pe o tavă, se introduc în cuptorul fierbinte și
se coc la foc potrivit.
Cornulețele se coc o jumătate de oră, se scot și se pudrează
cu zahăr farin, se lasă să se răcească, apoi se servesc.
Postare
ANPC Termeni și Condiții