Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Pateuri cu Brînză în Amestec
PATEURI CU BRÎNZĂ ÎN AMESTEC
Ingrediente
Pentru aluat
- 200 g margarină
- 200 g brînză de vaci
- sare
- 400 g făină
Pentru umplutură
- 200 g brînză de vaci
- 100 g cașcaval
- 1 gălbenuș
- coajă de lămîie
- chimen
Mod de preparare
Se pregătește aluatul ca în rețeta anterioară și se lasă la rece cîteva ore.
Se pregătește umplutura din brînză de vaci în amestec cu cașcavalul
dat pe răzătoare, gălbenușul, coaja rasă de lămîie și chimen pisat mărunt.
Se împarte aluatul în patru părți egale, se întind foi groase de 1 cm, se
pune umplutură pe fiecare foaie de aluat și se rulează pe lung.
Rulourile obținute se pun pe o tavă neunsă, se taie bucăți cu latura de
3 - 4 cm, se ung cu albuș bătut și se coc la foc potrivit, trei sferturi de oră.
Se scot cînd s-au rumenit ușor, se servesc calde, cu bere sau must de mere.
Postare
ANPC Termeni și Condiții