Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Carnea de Miel cu Ciuperci
CARNE DE MIEL CU CIUPERCI
Ingrediente
- 1 kg carne de miel
- 250 g ciuperci
- 1 ceapă
- 1/2 lămîie
- sare
- piper
- 1 ceașcă de vin
- verdeață tocată
- 1 pahar de smîntînă
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Carnea se spală, se taie felii și se rumenește în ulei încins.
Se scot feliile de carne pe o farfurie, după care se toacă
ceapa și ciupercile, se pun împreună în uleiul rămas și se
călesc cu vasul acoperit.
Cînd ciupercile s-au înmuiat, se adaugă sare, piper, verdeață
tocată și un pahar de vin alb.
Se pune carnea în cratiță peste ciuperci și se acoperă cu apă
caldă.
Se lasă pe foc mic să scadă iar cînd este gata, se acrește
mîncarea ușor cu zeamă de lămîie sau se garnisește cu felii
de lămîie.
Se servește cu smîntînă turnată deasupra și cu mămăliguță
caldă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții