Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Friptură de Căprioară
FRIPTURĂ DE CĂPRIOARĂ
Ingrediente
- 1 pulpă marinată
- 200 g slănină afumată
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ceașcă de apă
- piper boabe
- 1 pahar de vin
Mod de preparare
Se scoate pulpa din soluția pentru marinare unde a
stat zece ore, se bate cu un bătător de lemn, se unge
cu puțin ulei și se acoperă cu fîșii subțiri de slănină
afumată, se pune în tava de friptură cu o ceașcă de
apă și o ceașcă de ulei, se sărează sosul și se adaugă
cîteva boabe de piper, după care se introduce friptura
în cuptor.
Se frige la foc mare o oră, apoi se întoarce cu atenție,
se adaugă vinul și se continuă frigerea.
Cînd este bine rumenită, friptura se scoate și se servește
fără slănina în care a fost îmbrăcată, tăiată felii groase
și garnisită cu legume sote.
Postare
ANPC Termeni și Condiții