Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Rață pe Varză
RAȚĂ PE VARZĂ
Ingrediente
- 1 rață mijlocie
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 1 pahar de vin alb
- piper boabe
- 1 varză
- roșii
Mod de preparare
Se pregătește rața, se spală și se golește de intestine
și de măruntaie, după care se unge cu ulei și se
sărează ușor.
Se pune în tava de friptură cu o cană de apă caldă,
piper boabe și puțin ulei.
Varza se curăță de foile veștede, se toacă și se călește
în ulei cald.
Se adaugă puțină apă atunci cînd s-a înmuiat ușor
și se continuă fierberea.
Peste o oră se adaugă cîteva roșii decojite, tăiate felii
subțiri, sare și, după gust, se poate adăuga puțin piper
sau cimbru.
La sfîrșit se adaugă un pahar de vin alb.
Friptura se unge cu sosul din tavă pînă cînd devine
ușor rumenă.
Se trece varza călită în tava de friptură și se mai lasă
împreună în cuptor o jumătate de oră.
Se servește fierbinte.
Postare
ANPC Termeni și Condiții