Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Pui la Grătar
PUI LA GRĂTAR
Ingrediente
- 1 pui
- sare
- 1 lingură de unt
- usturoi
Mod de preparare
Se curăță puiul, se spală, se golește de intestine și
de măruntaie și se despică în două cu lama unui
cuțit ascuțit.
Măruntaiele se spală, se sărează și se frig în ulei
fierbinte.
Se servesc alături de friptura de pui cînd este gata.
Puiul se unge cu unt, se sărează și se pune pe grătar.
Grătarul se pune direct pe jar, se ține cîteva minute
pentru ca puiul să prindă o crustă aurie, după care
se întoarce des și se lasă pînă cînd carnea este bine
friptă.
Se stropește cu mujdei de usturoi și se servește cu
mămăliguță caldă.
Dacă friptura se face în cuptorul aragazului, se
pune o cratiță cu apă sub grătar pentru ca grăsimea
să nu se scurgă în cuptor.
Postare
ANPC Termeni și Condiții