Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Tocană de Măruntaie
TOCANĂ DE MĂRUNTAIE
Ingrediente
- 200 g ficat
- 2 rinichi
- 1 inimă
- 1 splină
- 4 cepe
- sare
- 1 ceașcă de ulei
- piper
Mod de preparare
Se pregătesc măruntaiele ca pentru orice fel de mîncare.
Ceapa se taie peștișori și se călește în ulei fierbinte pînă
cînd devine sticloasă, apoi se stinge sosul de ceapă cu
bulion de roșii sau cu o roșie decojită, se adaugă ficatul
tăiat cuburi mici, splina fiartă și tăiată fășii, rinichii tăiați
mărunt și inima tăiată cuburi.
Se adaugă o ceașcă de apă caldă, se sărează și se piperează
după gust, și se fierbe înăbușit pînă cînd mîncarea scade bine.
Se servește fierbinte, cu mămăliguță caldă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții