Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ficat cu Roșii
FICAT CU ROȘII
Ingrediente
- 1/2 kg ficat
- 6 roșii coapte
- 8 felii de franzelă
- sare
- piper măcinat
- 1 ceașcă de ulei
- verdeață tocată
- 1 lingură de unt
Mod de preparare
Se șterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit
de groase și se prăjește în ulei încins cîte trei minute pe
fiecare parte.
Se scot feliile de ficat și se lasă pe o farfurie.
În uleiul rămas se pun roșiile jumătăți, care prealabil au
fost sărate, piperate și ținute cinci minute.
Se prăjesc și feliile de franzelă.
Într-o formă unsă cu unt se pun feliile de franzelă, peste
acestea se așază feliile de ficat și deasupra fiecărei felii
de ficat se pune cîte o jumătate de roșie.
Forma se ține zece minute cu cuptorul încins, după care
se scoate și se servește mîncarea fierbinte, cu garnitură
de legume sote.
Postare
ANPC Termeni și Condiții