Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Tocană de Splină
TOCANĂ DE SPLINĂ
Ingrediente
- 2 spline de porc
- 4 cepe
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper boabe
- 1 foaie de dafin
- 1 linguriță de bulion
Mod de preparare
Se spală splina și se dă în clocot, după care se scurge și
se lasă să se răcească.
Separat se toacă ceapa, se călește cu o ceapă de ulei
fierbinte și se stinge cu o lingură de bulion cînd a devenit
sticloasă.
Se taie splina cuburi potrivit de mari, se pune peste ceapă,
se sărează mîncarea și se piperează după gust, se pune o
foaie de dafin în sos și se acoperă cu apă caldă.
Tocănița se fierbe la foc mic, în cratița acoperită, pînă cînd
scade bine.
Se servește fierbinte, cu murături.
Postare
ANPC Termeni și Condiții