Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Mere Coapte cu Spumă de Griș
MERE COAPTE CU SPUMĂ DE GRIȘ
Cantitățile necesare pentru 2 porții
- 300 g mere cu coajă
- 20 g griș
- 100 ml sirop de fructe
- 100 ml apă
- 30 g zahăr pudră
- cîteva căpșuni scoase din dulceață
Mod de preparare
Se fierbe grișul în siropul de fructe amestecat cu apă,
timp de cinci minute.
Se răcește și se bate cu telul împreună cu jumătate din
zahărul pudră, pînă se obține o spumă.
Merele se coc în cuptor pînă se înmoaie.
Se scot, se curăță de coajă și se scobesc la mijloc,
scoțîndu-le căsuța de semințe.
În locul ei se umple cu spuma de griș.
Se servesc pudrate cu resturile de zahăr, iar deasupra se
ornează cu căpșuni din dulceață sau alte fructe.
Se recomandă în hepatită, nefrită, în convalescență
după enterocolită.
Postare
ANPC Termeni și Condiții