Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Savarină Economică cu Frișcă
SAVARINĂ ECONOMICĂ CU FRIȘCĂ
( 6 porții x 100 - 120 g )
Ingrediente pentru aluat
- Zahăr pudră 50 g
- ouă 3 buc
- pesmet fin 40 g
- coaja de la 1/2 lămîie
Siropul ( 250 ml )
- zahăr 50 g
- apă 200 ml
- frișcă 150 g
Mod de preparare
Se freacă gălbenușurile cu zahărul, pînă devin spumoase.
Se adaugă pesmetul, coaja rasă de lămîie și albușurile
bătute spumă.
Compoziția se toarnă într-o formă unsă cu unt și
presărată cu puțin pesmet.
Se coace la cuptor, la foc potrivit, 30 - 35 minute.
Se răstoarnă pe o farfurie și, după ce se răcește, se însiropează.
Se servește cu frișcă.
Se dă copiilor de la 9 luni.
Calorii 210/porție
Postare
ANPC Termeni și Condiții