Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Biftec cu Ciuperci
BIFTEC CU CIUPERCI
Ingrediente
- 1/2 mușchi de vacă
- sare
- piper măcinat
- 1 lingură de făină
- 1 ceașcă de ulei
- 1 pahar de smîntînă
- 250 g ciuperci
- 1 pahar de vin alb
- verdeață tocată
Mod de preparare
Mușchiul se taie în felii potrivit de groase, care se trec
prin făină și se prăjesc în ulei încins.
Se scot pe o farfurie și se lasă pe marginea plitei.
În uleiul rămas se pun ciupercile curățate și spălate
bine, tăiate felii subțiri.
Se acoperă cratița și se lasă să scadă un sfert de oră.
Se adaugă vinul, sarea și piperul măcinat, apoi smîntîna.
Sosul se scade pe foc mic împreună cu verdeața tocată,
zece minute.
Se pun biftecurile peste sos și se ține cratița în cuptorul
încins un sfert de oră, apoi se servesc fierbinți.
Postare
ANPC Termeni și Condiții