Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Friptură Normandă
FRIPTURĂ NORMANDĂ
Ingrediente
- 1 kg carne de vacă
- 2 linguri de unt
- 6 cartofi mari
- 1/2 l supă de zarzavat
- sare
- cimbru
Mod de preparare
Carnea fiartă și răcită se taie felii groase și se așază într-o
formă de sticlă incasabilă, alternînd feliile de carne cu
felii de cartofi cruzi.
Se sărează, se parfumează cu cimbru și se adaugă untul.
Totul se acoperă cu supă de zarzavat și se introduce forma
în cuptorul rece.
Se potrivește focul la mic, apoi, după ce s-a încălzit bine,
se mărește puțin focul.
Se frige cînd cartofii se pot consuma.
Friptura se servește fierbinte, cu salată de sezon.
Postare
ANPC Termeni și Condiții