Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Spanac cu Ficăței de Pasăre
SPANAC CU FICĂȚEI DE PASĂRE
Ingrediente
- 1 kg spanac
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de smîntînă
- 2 linguri cașcaval ras
- 4 roșii decojite
- sare
Mod de preparare
Se curăță spanacul, se spală în mai multe ape reci și se toacă mărunt.
Se pune într-o cratiță emailată împreună cu două linguri de unt și o
ceașcă de apă caldă.
Se acoperă cratița și se lasă spanacul să scadă.
Se scurge puțină zeamă în care a fiert spanacul într-o formă de sticlă
incasabilă, se acoperă forma cu un strat de felii de roșii, peste roșii se
pune un strat de spanac, apoi restul de roșii.
Se rade peste roșii cașcaval, se acoperă cu smîntînă și se introduce forma
în cuptorul cald, peste o jumătate de oră.
Se servește direct din formă.
Mîncarea se taie felii groase și se pune peste fiecare felie de spanac
puțină smîntînă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții