Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Tochitură Moldovenească
TOCHITURĂ MOLDOVENEASCĂ
Ingrediente
- 1/2 ficat de porc
- 2 rinichi
- 250 g carne proaspătă de porc
- 1 inimă de porc
- 1 lingură de untură de porc
- 100 g brînză de burduf
- sare
- piper boabe
Mod de preparare
Se spală carnea și se taie bucăți mici, care se prăjesc în untură.
Rinichiul se opărește, apoi se ține în apă rece o oră, se taie
felii subțiri și se lasă deoparte.
Ficatul se șterge și se taie cuburi mici, care se pun peste carne.
La fel se procedează cu inima.
Amestecul de carne și organe se acoperă cu puțină apă caldă
ca să se poată înmuia bine, se lasă la foc mic o jumătate de oră,
după care se pun feliile de rinichi.
Se sărează, se piperează după gust și se mai lasă zece minute pe foc.
Se adaugă brînza de burduf, se amestecă încet cu o lingură de
lemn, se ia de pe foc și se servește cu mămăliguță caldă.
Tochitura se poate servi și fără brînză de burduf.
Postare
ANPC Termeni și Condiții