Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Fursecuri cu Portocale
FURSECURI CU PORTOCALE
Ingrediente
- 200 g unt
- 200 g zahăr
- 200 g frișcă
- 400 g făină
- 1 lingură coji de portocală confiată
- 1 pahar de lapte
- 1 pahar de nuci măcinate
Mod de preparare
Se lasă untul la temperatura camerei, apoi se freacă spumă
5 minute, după care se adaugă gălbenușurile pe rînd, zahărul
și cojile de portocale confiate în zahăr și alcool.
Se freacă energic crema pînă cînd zahărul nu se mai simte
în compoziție.
Se încorporează laptele treptat, amestecînd într-una, astfel
crema se taie.
Peste crema obținută se adaugă făină în ploaie și se amestecă
încet, nucile și la urmă, frișca.
Se încorporează totul amestecînd încet și se lasă cinci minute
aluatul să se odihnească.
Se ia cu lingurița din el, se pun fursecurile pe o tavă neunsă
și se coc la foc iute.
Sînt gata cînd se desprind de pe tavă.
Se pudrează calde cu zahăr farin și se servesc cînd s-au răcit.
Albușurile nu se folosesc.
Postare
ANPC Termeni și Condiții