Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Budincă de Carne
BUDINCĂ DE CARNE
Cantitățile necesare pentru 4 porții
- 200 g carne de vită
- 0 felie de franzelă
- 1/2 pahar de lapte
- 50 g unt
- un ou
- sare.
Mod de preparare
Se alege carnea fără grăsimi, se trece de două ori
prin mașina de tocat, se sărează.
Se înmoaie pâinea în lapte, se stoarce.
Se amestecă cu carnea și se adaugă gălbenușul de ou.
Separat, se freacă untul cu carnea și se adaugă albușul bătut spumă.
Se unge o cratiță cu unt și se așază compoziția în cratiță,
se acoperă cu un capac, fierbându-se o oră la baia de apă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții