Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cotlete Milaneze
COTLETE MILANEZE
Ingrediente
- 6 cotlete de porc sau de mînzat
- 1 ceașcă de ulei
- 2 linguri de pesmet
- 100 g parmezan ras
- sare
- 2 ouă
- piper măcinat
Mod de preparare
Se spală cotletele, se bate carnea cu un bătător de lemn,
ocolind cu grijă osul.
Se sărează și se piperează după gust și se trec prin ou
bătut spumă.
Pesmetul se amestecă cu parmezanul ras și se întinde
pe o planșetă.
Cotletele trecute prin ou se trec prin pesmet și se prăjesc
în ulei încins pe ambele părți, pînă cînd se rumenesc bine.
Se pun toate într-o formă de sticlă incasabilă și se țin
la cuptor pînă cînd se servesc.
Se servesc calde, cu garnitură de legume, avînd fiecare
osul învelit în staniol.
Postare
ANPC Termeni și Condiții