Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ragout din Resturi de Friptură
RAGOUT DIN RESTURI DE FRIPTURĂ
Ingrediente
- 250 g mușchi de vacă sau friptură din pulpă
- 1 ceapă mare
- 200 g ciuperci
- 1 ceașcă de ulei
- 1 lingură de făină
- piper boabe
- sare
Mod de preparare
Se toacă ceapa mărut și se călește într-o ceașcă de ulei
și o ceașcă de apă.
Cînd ceapa devine sticloasă, se adaugă o lingură de
făină desfăcută în apă rece și se lasă zece minute pe
foc mic.
Se ia cratița de pe foc și se lasă să se răcească, după
care se trece amestecul prin sită.
Se pune sosul obținut într-o cratiță emailată și se adaugă
peste el ciupercile spălate și tăiate felii groase.
Se fierb înăbușit, cu sare și piper, după gust.
Se taie friptura felii subțiri și se pune în sosul fierbinte.
Se ține cratița pe marginea plitei cîteva minute, se
servește friptura fierbinte, cu salată asortată de murături.
Postare
ANPC Termeni și Condiții