Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Pilaf de Mazăre Pentru Convalescenți
PILAF DE MAZĂRE PENTRU CONVALESCENȚI
Cantitățile necesare pentru 2 porții
- 150 g carne de pui sau găină slabă
- 70 g orez
- 250 zarzavat de supă
- 10 g unt
- sare
- pătrunjel verde
Mod de preparare
Se fierbe zarzavatul de supă, curățat bine.
Cînd este fiert pe jumătate se adaugă carnea
de pasăre, în special puiul, care fiind mai crud
fierbe mai repede.
Dacă pasărea este mai grasă, se degresează supa.
În această supă se fierbe orezul, care cînd este
gata aproape fiert se mai lasă să scadă în cuptor.
Se servește cu unt proaspăt și cu zarzavatul fiert,
tăiat cubulețe sau cu o salată dietetică.
Este recomandabil în hepatită, nefrită,
convalescenților după enterocolită.
Postare
ANPC Termeni și Condiții