Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Tocană Dietetică cu Carne
TOCANĂ DIETETICĂ CU CARNE
Cantitățile necesare pentru 2 porții
- 100 g carne slabă de vită, macră
- 200 ml supă de zarzavat strecurată
- un morcov
- o bucată de țelină
- un pătrunjel
- o conopidă
- 2 cartofi
- 50 ml lapte
- 50 g făină
- 5 g untdelemn crud sau unt.
Mod de preparare
Bucate întreagă de carne se fierbe pe jumătate, în apă.
Această supă se aruncă, iar carnea se taie în bucăți și
se pune în continuare să fiarbă în supa de zarzavat, strecurată.
Separat se înăbușe morcovul, țelina, pătrunjelul și conopida,
tăiate în felii rotunde.
La urmă se adaugă cartofi, fierți și tăiați felii, și sosul alb
preparat din făină, lapte și untdelemn.
Se amestecă toate cu carnea fiartă în zeama de zarzavat,
se adaugă verdeață și se bagă în cuptor 5-10 minute.
Tocana dietetică poate fi recomandată în hepatită și nefrită.
Postare
ANPC Termeni și Condiții