Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cornuri Umplute cu Brînză de Vaci
CORNURI UMPLUTE CU BRÎNZĂ DE VACI
Cantitățile necesare pentru 1 porție
- două cornuri
- 50 g brînză de vaci, proaspătă
- 5 grame unt
- 20-30 ml lapte
- cîteva semințe de chimen
- sare
Mod de preparare
Se taie cornurile în lung și se scoate o parte din miez,
se ung cu puți unt și se umple golul cu brînză de vaci,
care a fost frecată cu sare și chimen.
Jumătățile se lipesc din nou, se stropesc cu lapte și se
pune pe o tavă, în cuptorul încins, timp de 10-15 minute.
Se servesc calde.
prepara amestecînd brînza de vaci cu piept de pasăre,
fiert tocat fin.
În loc de cornuri se pot umple chifle cărora li se scoate miezul.
Brînza de vaci poate fi înlocuită în umplutură cu urdă frecată
cu mărar tocat și puțină sare.
Postare
ANPC Termeni și Condiții