Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Supă-Cremă de Cartofi
SUPĂ-CREMĂ DE CARTOFI
Cantitățile necesare pentru 4 porți
- 500 ml supă de zarzavat strecurată
- 2-3 cartofi curățați și tăiați în formă de cubulețe
- 50 ml lapte
- 5 ml ulei crud
- verdeață
- puțină sare
- crutoane de pîine albă, preparate în cuptor
Mod de preparare
În zeama de supă de zarzavat strecurată se fierb bine cartofii
amestecînd din cînd în cînd, ca să nu se prindă de fundul cretiței.
Cînd sunt fierți, se dau prin sită.
Se mai clocotesc o dată.
Cînd se ia supa de pe foc, se adaugă laptele, uleiul crud, și verdeața tocată.
Supa se servește cu crutoane de pîine.
Se recomandă în convalescență după hepatită, nefrită, boli febrile.
Postare
ANPC Termeni și Condiții