Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Escalop cu Garnitură de Andive sau Salată Verde
ESCALOP CU GARNITURĂ DE ANDIVE SAU SALATĂ VERDE
Ingrediente
- 6 felii de carne
- 2 linguri de pesmet
- 1 ceșcuță de ulei
- sare
- piper măcinat
- 6 sardele fără oase
- 1 ou fiert tare
- frunze de salată sau andive tinere
- lămîie
Mod de preparare
Bucățile de carne se bat cu un bătător de lemn, se ung
cu ulei și se lasă la rece o oră.
Se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Înainte de a se unge cu ulei, fiecare escalop se sărează
și se piperează după gust.
Se întorc de mai multe ori în timp ce se prăjesc, se
scot cînd s-au rumenit și se așază pe un platou ornat cu
frunze de andive sau cu salată verde.
Peste fiecare escalop se pune o felie de ou fiert și o
sardea fără oase.
Platou se ornează cu felii de lămîie puse printre frunzele
de salată.
Escalopurile se servesc calde.
Postare
ANPC Termeni și Condiții