Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș de Sfeclă
BORȘ DE SFECLĂ
Ingrediente
- 4 sfecle mijlocii
- 1 ceapă
- 1 ceașcă de orez
- 1 crenguță de cimbru
- 1 l de borș
- 2 linguri de ulei
- 1 ceașcă de smîntînă
Mod de preparare
Se curăță sfeclele de partea tare de deasupra și se taie fideluță.
Se pun să fiarbă cu 1 l de apă caldă la foc mic, cu vasul acoperit.
Cînd sfecla s-a înmuiat ușor se adaugă ceapa tocată mărunt și
orezul ales și spălat în apă rece.
Se acrește după douăzeci de minute de fierbere, cu borș cald, se
potrivește din sare și se adaugă puțin ulei.
Se clocotește totul două minute, apoi se ia de pe foc și se servește
borșul cald, dres cu smîntînă.
Se parfumează cu o crenguță de cimbru pus la fiert o dată cu orezul.
Postare
ANPC Termeni și Condiții