Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Supă de Sparanghel cu Franzelă
SUPĂ DE SPARANGHEL CU FRANZELĂ
Ingrediente
- 1 franzelă
- 1 litru lapte dulce
- 1 lingură de unt
- 2 ouă
- 1/4 kg sparanghel
Mod de preparare
Se alege partea fragedă de la frunzele de sparanghel, se
spală în mai multe ape și se pune planta să fiarbă cu
apă caldă.
Se scoate după o jumătate de oră, se trec frunzele prin sită
și piureul obținut se pune în supă.
Peste supă se adaugă 1 litru de lapte dulce, se sărează, se
adaugă untul și se clocotește încă zece minute.
Cînd se stinge focul, se rade deasupra supei cașcaval și se
servește caldă, cu felii de franzelă prăjite ușor.
Postare
ANPC Termeni și Condiții