Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ciorbă din Carne de Berbec
CIORBĂ DIN CARNE DE BERBEC
Ingrediente
- 1/2 kg carne de berbec
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 țelină
- verdeață tocată
- 1 lingură de bulion
- 1/2 zeamă de varză
- sare
- frunze de țelină verde
- 100 g tăiței
Mod de preparare
Se taie carnea bucăți, se pune la fiert și se lasă să dea în clocot.
Se spumuiește, se acoperă oala și se lasă să fiarbă pînă cînd
se înmoaie carnea.
Atunci se adaugă zarzavatul și ceapa tăiate fideluță, se mai lasă
la foc mic încă o jumătate de oră, după care se pun tăițeii fierți
separat și clătiți cu apă rece.
Se acrește ciorba cu zeamă de varză clocotită, se pune verdeață
tocată deasupra și se potrivește de sare.
Se mai lasă să fiarbă zece minute, după care se ia oala de pe foc.
Mîncarea se colorează cu o lingură de bulion de roșii.
Se servește caldă.
Postare
ANPC Termeni și Condiții