Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș de Salată
BORȘ DE SALATĂ
Ingrediente
- 1/2 salată verde
- 1 l de borș
- 1 ceașcă de orez
- 6 fire de ceapă verde
- 6 fire de usturoi
- 100 g costiță afumată
- 4 ouă
- sare
- leuștean verde
- 1 ceașcă mică de ulei
Mod de preparare
Se pune pe foc o oală cu 1 litru de apă și se lasă să dea în clocot.
Se adaugă orezul spălat în apă rece și, după un sfert de oră, se
adaugă ceapa și usturoiul tocat mărunt și salata tăiată fășii subțiri
de 1 - 2 cm.
Se micșorează focul și se fierbe supa un sfert de oră, după care se
adaugă borșul fiert și spumuit și leuștean tocat mărut.
Separat
se face o omletă din patru ouă bătute cu o lingură de apă rece și
un praf de sare, se întoarce omleta cînd s-a închegat pe partea
cealaltă, se mai lasă un minut și se stinge focul.
Omleta se taie fîșii și se pune peste borșul de salată.
Costița se taie felii subțiri, se rumenește în puțin ulei și se pune
și ea peste borș.
Borșul de salată se servește cald.
Postare
ANPC Termeni și Condiții