Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș Rusesc de Zarzavat
BORȘ RUSESC DE ZARZAVAT
Ingrediente
- 1 sfeclă roșie mijlocie
- 1 țelină
- 2 morcovi
- 1/2 varză crudă
- sare
- 1 dovlecel
- 2 cartofi
- 1 ceapă
- 1 l de borș
- leuștean
- 3 roșii coapte
- 1 pahar de smîntînă
- ulei
Mod de preparare
Se curăță legumele, se taie cuburi mici și se călesc în ulei
împreună cu ceapa și varza tocate.
Cînd se înmoaie ușor, legumele se trec în doi litri de apă
caldă și se fierb, acoperit o jumătate de oră.
Se sărează după gust și se continuă fierberea, se potrivește
supa de sare, se încearcă legumele, cu precădere sfecla,
care fierbe mai greu, și se adaugă roșiile decojite și tăiate
felii subțiri.
După zece minute se adaugă borșul fiert separat, o lingură
de ulei, leuștean tocat și se ia oala de pe foc.
Se drege cu smîntînă pusă direct în farfurie și se servește cald.
Postare
ANPC Termeni și Condiții