Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Supă de Fasole Albă
SUPĂ DE FASOLE ALBĂ
Ingrediente
- 1/3 kg fasole boabe
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 țelină
- 1 ardei gras
- sare
- 2 linguri de ulei
- 2 roșii decojite
- 1 păstîrnac
- mărar tocat
Mod de preparare
Se alege fasolea, se spală și se lasă la înmuiat cu apă rece
cîteva ore.
Se aruncă apa, se adaugă apă caldă peste fasole și se dă
într-un clocot.
Se aruncă din nou apa, se umplă oala cu apă rece și se lasă
fasolea să dea în clocot, după care se curăță păstîrnacul și
se pune întreg să fiarbă cu fasolea.
Se adaugă și puțină sare, pentru ca boabele să nu se desfacă
la fiert.
Cînd bobul de fasole s-a înmuiat ușor, se taie fideluță zarzavatul
de supă, se toacă ceapa și se pune peste supă.
Se fierbe la foc mic încă 20 de minute, apoi se adaugă roșiile
curățate de coajă și tăiate felii subțiri.
Se potrivește de sare, se adaugă puțin ulei, se mai dă într-un clocot
și se ia oala de pe foc.
Supa de fasole se servește caldă sau rece, cu mărar tocat deasupra.
Postare
ANPC Termeni și Condiții