Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Borș Rusesc
BORȘ RUSESC
Ingrediente
- 1 kg carne cu oase
- 1 sfeclă roșie
- 1/2 țelină
- 1 morcov
- 1/2 varză mică
- 1 cartof
- 2 cepe
- 100 g mazăre
- 1/2 praz
- sare
- 1 l borș
- leuștean sau cimbru
- smîntînă
Mod de preparare
Carnea se taie bucăți potrivit de mari, se spală în
apă rece și se pune la fiert împreună cu osul întreg
și curățat, cu apă rece cît să le acopere.
Se spumuiește cînd dă în clocot, se mai fierbe pînă
cînd se înmoaie carnea, după care se adaugă zarzavatul
tăiat fideluță împreună cu legumele spălate și tocate.
Se fierbe în continuare, se sărează și se acrește cu borșul
fiert și spumuit, cînd legumele sînt fierte.
Se parfumează borșul cu leuștean tocat și se drege cu smîntînă.
Se servește cald.
Postare
ANPC Termeni și Condiții