Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ciorbă a la Grec
CIORBĂ A LA GREC
Ingrediente
- 1/2 carne de vacă
- 1 l apă rece
- zarzavat de supă
- 2 linguri de orez
- 1 ou
- 1 cană de smîntînă
- 1 lămîie
- sare
Mod de preparare
Se spală carnea, se taie bucăți și se pune să fiarbă într-un
litru de apă rece.
Se spumuiește cînd dă în clocot, se lasă să fiarbă la foc
mic, cu oala acoperită, pînă cînd carnea se înmoaie bine.
Atunci se pune zarzavat de supă curățat și spălat și se lasă
să fiarbă în continuare.
Cînd zarzavatul a fiert, se scoate și se lasă pe farfurie ca
să se folosească ca garnitură la un fel de mîncare.
În supă se pune orezul fiert separat, se acrește cu zeama de
la o lămîie, se dă în clocot și se potrivește de sare.
Se drege cu o cană de smîntînă bătută împreună cu un ou crud.
Se servește fierbinte.
Postare
ANPC Termeni și Condiții