Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Supă Pasată de Legume
SUPĂ PASATĂ DE LEGUME
Ingrediente
- 4 cartofi mari
- 3 morcovi
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 2 rădăcini de păstîrnac
- 1 țelină
- sare
- 1 lingură de unt
- 1 lingură de făină
- 1 ceașcă de lapte dulce
Mod de preparare
Se curăță zarzavatul, se taie felii groase și se pune să
fiarbă în multă apă caldă.
Se fierbe acoperit, la foc potrivit, cu puțină sare.
Cînd zarzavatul s-a înmuiat bine, se scoate și se trece
prin sită.
Se pune piureul din nou în oală, se adaugă puțină sare
și se fierbe la foc mic împreună cu un sos de făină
desfăcută în lapte dulce și o lingură de unt.
Se potrivește de sare, se fierbe un sfert de oră, după care
se ia oala de pe foc și se lasă să se răcească puțin.
Se servește caldă, cu crutoane de pîine prăjită.
Postare
ANPC Termeni și Condiții